מתכון לביבות לילדים
מהי הלביבה המושלמת? זו שהופכת לממכרת יותר ויותר בכל ביס וביס?
אם תשאלו אותנו, לביבות תפוחי אדמה פשוטות ככל שיהיו, כך הן יהיו טעימות יותר ופייר? גם ממכרות עבורנו החבר'ה המבוגרים.
במתכון הבא תוכלו להשתמש כארוחת בוקר נהדרת, שילוב יחד עם ארוחת הצהריים ואפילו כארוחת ערב. דרך נהדרת להיות שבעים ומרוצים בכל פעם מחדש, וכל זה? באפס מאמץ 🙂
רכיבים:
- 1 תפוח אדמה
- 1 גזר
- 1 בצל
- 1 ביצה
- 1/2 כפית מלח
- 1/4 כפית אבקת מרק עוף
- קורט פלפל שחור
אופן ההכנה:
- מגרדים את תפוח האדמה ולאחר מכן סוחטים אותו היטב להוצאת המים.
- מגרדים את הגזר וסוחטים אותו היטב לאחר מכן למען הוצאת כלל המים.
- מגרדים את הבצל וסוחטים אותו היטב להוצאת כלל המים שהצטברו.
- מערבבים את הרכיבים יחדיו, מוסיפים את הביצה, ומערבבים היטב.
- לאחר מכן, הכניסו את התבלינים השונים, וערבבו בשנית.
- לאחר שנוצר מרקם אחיד, חממו שמן במחבת.
- צרו את הלביבות זו לצד זו, והפכו לאחר שהצד שפונה אל המחבת משחים.
הטיפ שלנו
לביבות הן מסוג המאכלים שמומלץ לתת להם להצטנן מעט.
ברגע שהלביבה מצטננת, ניתן להרגיש את מלוא התבלינים, ולמצות את הטעמים הממכרים.
אופן ההגשה
את הלביבות ניתן להגיש כך, ואפשר גם לצד מטבל דוגמת קטשופ או עגבניות מגורדות.
בתיאבון!