מתכון שניצל שילדים פשוט אוהבים
מכירים את האזהרה הידועה "זהירות זה ממכר?", ובכן – זהירות זה בהחלט ממכר!
שניצל היה ותמיד יהיה המאכל האהוב עלינו הישראלים. וילדים? וואו, אי אפשר לטעות לגביו, ואין זה מקרי כי הוא הפך להיות המאכל השלט בתפריטים של המסעדות המוקדשים במיוחד עבור הילדים.
הוא משתלב נהדר עם מגוון רחב של תוספות, ולעתים הוא יכול לתפוס מקום של כבוד בתור המנה המככבת של ארוחת הצהריים.
אז איך יוצרים את השניצל הממכר והמושלם? כמה שיותר פשוט, ככה יותר טעים 🙂
רכיבים:
- 500 גרם חזה עוף דק ומחולק לחתיכות
- 2 ביצים
- 1/2 כפית פפריקה
- 1 כפית אבקת מרק עוף
- 1/4 כפית מלח
- 1/2 כפית אבקת גריל עוף
- פירורי לחם מכל פירמה
אופן ההכנה:
- טורפים את הביצים עד לקבלת מרקם אחיד.
- מוסיפים את התבלינים אל הביצים הטרופות.
- לקערה נפרדת מוסיפים את פירורי הלחם.
- מחממים שמן על מחבת גדולה.
- בינתיים, טובלים את השניצל בבלילת הביצה, ולאחר מכן טבולים אותו משני צדדיו בפירורי הלחם.
- מטגנים את השניצל עד לקבלת מראה זהוב בחלקו הפונה אל המחבת.
- הופכים את השניצל, וממשיכים לטגן אותו בחלקו השני.
הטיפ שלנו
הקפידו שלא לאסוף את השניצלים אל תוך צלחת עם נייר מגבת. השמן פשוט יעבור אל השניצלים האחרים. בנוסף, השמן ירטיב את הציפוי של השניצל.
במקום זאת, הניחו את השניצלים על גבי רשת שתאפשר להם להתייבש.
אופן ההגשה
אפשר לאכול ממש כך, או עם קטשופ בצד.
וכמובן – אל תוותרו על פסטה אדומה, אך זה כבר שמור למתכון אחר!