מתכון לשניצל שיגרום לקטנטנים לבקש עוד

מתכון שניצל שילדים פשוט אוהבים

מכירים את האזהרה הידועה "זהירות זה ממכר?", ובכן – זהירות זה בהחלט ממכר!

שניצל היה ותמיד יהיה המאכל האהוב עלינו הישראלים. וילדים? וואו, אי אפשר לטעות לגביו, ואין זה מקרי כי הוא הפך להיות המאכל השלט בתפריטים של המסעדות המוקדשים במיוחד עבור הילדים.

הוא משתלב נהדר עם מגוון רחב של תוספות, ולעתים הוא יכול לתפוס מקום של כבוד בתור המנה המככבת של ארוחת הצהריים.

אז איך יוצרים את השניצל הממכר והמושלם? כמה שיותר פשוט, ככה יותר טעים 🙂

שניצל שאי אפשר להתבלבל לגביו

רכיבים:

אופן ההכנה:

הטיפ שלנו

הקפידו שלא לאסוף את השניצלים אל תוך צלחת עם נייר מגבת. השמן פשוט יעבור אל השניצלים האחרים. בנוסף, השמן ירטיב את הציפוי של השניצל.

במקום זאת, הניחו את השניצלים על גבי רשת שתאפשר להם להתייבש.

אופן ההגשה

אפשר לאכול ממש כך, או עם קטשופ בצד.

וכמובן – אל תוותרו על פסטה אדומה, אך זה כבר שמור למתכון אחר!

אהבתם? שתפו עם חבריכם!

רוצים לפרסם מאמר? מעוניינים לשוחח?

השאירו לנו פניה ונשוב אליכם בהקדם האפשרי